Pred pár dňami nás cesty opäť zaviedli na výlet, tentokrát do Eko parku v Piešťanoch a ako už aj názov napovedá, šli sme do Novej Lehoty, kde sa natáčal seriál Horná Dolná. Eko Park Piešťany - Kontaktná ZOO Najväčšou atrakciou kontaktnej ZOO sú určite vtáky, ktorých majú nespočetné množstvo. Ary …
Dnes prinášam ďalšiu časť našich augustových ciest po Slovensku. Pri návšteve miest žasnem, čo všetko na Slovensku máme. Devínsky hrad (8.8.) Devínsky hrad je hrad blízko Bratislavy. Keď sme v Bratislave chodíme sa prejsť okolo Dunaja a Moravy popod hrad, ale len málokedy na hrad naozaj zájdeme. O…
Ako to počas prázdnin býva, väčšina z nás využíva voľný čas na cestovanie... Inak to nebolo ani pri mne, mojej rodine alebo kamarátoch. S každým som precestovala kus Slovenska, preto som tieto typy na výlety rozdelila na viacero častí. Určite sa oplatí vidieť a zažiť si každé z týchto miest. Jump …
RAŇAJKY - Jablkový šalát so zelerom Dobra prípravy: 10 minút Ingrediencie: jablká (340 g) priemerný kus zeler buľvový (137.5 g) miska rukoly cibuľka orechy vlašské kozí syr mäkký slnečnicové semená olivový olej šťava citrónová Postup prípravy: Zeler a olúpané jablká nakrájajte na prúžky, dajt…
RAŇAJKY - Doba prípravy: 60 minút Ingrediencie: 5 ks slepačie vajce (275 g) 1 x šálka (250 ml) kokosová múka (148 g) 1⁄2 dl kokosový nápoj (50 g) 5 PL kokosový olej (60 g) 1 ks banány (130 g) 2 PL javorový sirup grade A napr. BIONEBIO(24 g) Postup prípravy: Rúru si predhrejte na 180 stupňov. V …
Klub blogerov je neslávne slávne miesto, ktoré združuje blogerov na internete. Táto komunita je malá a môžete si byť istý, že niektoré z ich blogov sú dosť čudné aj na mňa (a to som dosť tolerantná osoba), ale nájdu sa tam aj veľmi kvalitné a zaujímavé blogy, ktoré stoja za prečítanie. Jednou z ru…
Tento mesiac som veľa článkov na svojom blogu neprispela, mohli za to čiastočne aj študentské povinnosti, ale predovšetkým robenie pohľadníc, obálok a písanie listov pre dôchodcov v rámci dvoch úžasných projektov. Písanie listov a výroba pohľadníc pre dôchodcov ma napĺňa obrovskou radosťou, preto…
RAŇAJKY - Doba prípravy: 15 minút Ingrediencie: cícer sezamová pasta olej cesnak citronová šťava Postup prípravy: Do nádoby na mixovanie vložte cícer, z ktorého ste zliali nálev, pridajte soľ, sezamovú pastu, olej a roztlačený cesnak. Ak je nátierka hustá, pridajte trochu nálevu z cíceru. Všetko …